Glasmästare Sollentuna

Allt du behöver inom glas

Din glasmästare

Glas kan användas till mycket mer än de flesta tänker på.Tänk bara på hur mycket arkitektur idag som använder glas både inne och ute. Fasader, stora takfönster, väggavskiljare på kontor, paneler på badrumsväggar och skyddande ytor i kök. Glas är ett spännande material då det går att få i alla möjliga färger. Det går att behandla ytan för att få ett matt resultat eller formgjuta det för att få en yta med ett specifikt mönster. Variationerna är oändliga.

Använd mer glas

Den som vill skapa något unikt i hemmet bör överväga glas som ett alternativ. Varför inte utforma en specialgjord duschvägg eller en rumsavdelare? Det går att välja både transparent glas och ogenomskinliga varianter som fortfarande släpper in ljus. Så kan du skapa separata delar i ett rum, utan att det nya området blir mörkt. 

Lösningar för hem och företag

UV-limning är en annan teknik vi jobbar med. Den gör att man kan sammanfoga glas mot många olika material såsom metall, sten, trä, olika plasttyper och förstås glas mot glas, med en osynlig skarv. Med hjälp av denna teknik kan man skapa många originella föremål som exempelvis hyllor och montrar. Lika användbart i en butik som hemma hos någon som har ett utrymme som man vill bygga en specialanpassad lösning för. Hör av er till oss så kan vi ge exempel på möjliga lösningar. 

Service och reparation

En stor del av vår verksamhet som glasmästare i Sollentuna består förstås av underhåll och reparation av fönster. Träfönster måste skötas för att de ska hålla tätt och isolera huset ordentligt och ibland händer det att en ruta går sönder och måste bytas ut. Då hjälper vi dig förstås.

Den som har föråldrade fönster i sitt hus bör också överväga att byta ut dem helt. Det går att spara många tusenlappar per år i uppvärmningskostnader på att välja nya isolerglasfönster med aluminium- eller PVC-profil. De är också mycket lättare att underhålla.

Regelbunden rengöring räcker. Vi hjälper även fastighetsägare och förvaltare med entreprenad gällande fönsterunderhåll och utbyte i både företagsfastigheter och bostäder. Kontakta oss för att få en offert. 

Stora och små tjänster och produkter

Bilglas jobbar vi också med. Vår verkstad tar hand om både byten av bilrutor och lagning av stenskott för alla bilmärken.

Den konst du sätter upp på väggarna hemma, på kontoret eller kanske på ett hotell förtjänar också att få bästa möjliga inramning för att skyddas och presenteras på ett trevligt sätt som passar in i fastigheten. Vi skapar ramar, glas och passepartout som framhäver din bild på bästa sätt och som är utformad på det sätt du önskar. 

Kort och gott – om du behöver hjälp med glas i olika form, hör av dig till oss. Vi hjälper dig snabbt, till ett bra pris och vi ger dig gärna tips och råd om vad man kan göra med glas och plast. Välkommen!

Det trygga, praktiska och prisvärda valet av glasmästare i Sollentuna