Glasmästare Sollentuna

Allt du behöver inom glas

Våra tjänster och produkter

Vi tillhandahåller det allra mesta inom traditionellt glasmästeri och åtar oss såväl större projekt och entreprenader som mindre omfattande uppdrag som exempelvis bordsskivor, stänkskydd och inramningar. Oftast arbetar vi med glas, men vi kan även hjälpa dig med plastmaterial där det behövs.

Här följer en kort sammanfattning av de tjänster vi erbjuder:

Serviceglas – Merparten av vår verksamhet ägnas åt service och underhåll, exempelvis byte av trasiga glas, butiksrutor och andra konventionella glasmästeriuppdrag. 

Bilglas – Vi har en modern verkstad som byter bilglas på samtliga bilmodeller på marknaden.

Inglasning/Uterum – Vi tar fram en kostnadseffektiv och elegant lösning, skräddarsydd efter dina behov. Vi samarbetar med Europas ledande tillverkare och kan bland annat erbjuda helt profillösa inglasningar.

Specialglas – Glas är ett mycket mångsidigt material som kan fås i en mängd former och utföranden. Våra glasmästare i Sollentuna hjälper dig med de flesta typer av speciallösningar.

Inramningar – Ge din tavla eller ditt fotografi en helt ny framtoning med en ny ram och passepartout. Vi ser till att den ramas in i en stil som passar dig.

Plast – Plast är kanske inte det första man sammankopplar med en glasmästares uppgifter, men naturligtvis arbetar vi även med material som akrylplast (plexiglas), polykarbonat, kanalplast och andra plaster.

UV-limning – UV-limning resulterar i osynliga skarvar och är därför ett utmärkt alternativ för inredning och butiksglas.

Inredning – Det finns många delar av hemmet där glas är det bästa och mest eleganta valet. Du bestämmer och vi tillverkar exempelvis duschväggar, stänkskydd till köket, bordsskivor och mycket annat.

Entreprenad – Vi utför både små och stora entreprenader åt byggföretag, fastighetsägare och förvaltare. Det kan handla om exempelvis fönsterrenoveringar, fönsterbyten, skyddsglas eller entrépartier.

I vårt produkt- och tjänsteutbud ingår det allra mesta inom glas och fönster